Nieuwtjes

Informatie

P2000 monitor

Afkortingen

Disclaimer

 

Inschrijven email alerts

Activeren email alerts

Opvragen email alerts

Uitschrijven email alerts

Database problemen

Storing KPN

E-mail alerts

Facebook

Nieuwe detail pagina

Update capcodes

Vernieuwde melding details

Monitor problemen

Monitor update

P2000 monitor vernieuwd

Wat is een cap code?
Cap codes zijn 7-cijferige codes die worden gebruikt om bepaalde berichten te ontvangen via het C2000 systeem. Het C2000 systeem bestaat uit twee onderdelen, namelijk P2000 en T2000. De P staat voor Pager en daar gaat deze site over.
De pager wordt uitgerust met een bepaalde code. Dankzij deze code weet de pager welk bericht voor hem bedoeld is. Het principe is vrij eenvoudig. Alle berichten worden over één frequentie verzonden. Aan deze berichten hangt een code. Komt de code overeen met de code in jouw pager dan pikt deze het bericht op en laat deze zien.

Waarom deze website?
Deze website is gemaakt om een overzicht te krijgen van alle cap codes die er zijn.
Er zijn vele website die slechts enkele cap codes laten zien. Door deze codes te verzamelen in één database kunnen we een correct en handig overzicht krijgen.
De codes zijn vrij toegankelijk. Iedereen mag ze opvragen en gebruiken voor zijn of haar doeleinden. Er is een zoekfunctie gemaakt waardoor je eenvoudig de juiste code kunt vinden, of juist de omschrijving van een bepaalde code.
Meerdere zoekwoorden betekend een kleiner resultaat. De zoekopdracht zorgt ervoor dat het aan alle woorden voldoet. Denk hieraan bij het zoeken. Als je geen zoekwoorden gebruikt krijg je alle codes te zien. Dit is echter zeer onoverzichtelijk en wordt ook niet aangeraden.

Email alerts?
Via deze website kunt u zich aanmelden voor de zogenoemde email alerts. Dit houd in dat, wanneer er een melding is voor een door u opgegeven cap code, er een mailtje wordt gestuurd naar het opgegeven email adres. Op deze manier wordt u op de hoogte gehouden van de meldingen.
Aanmelden voor een email alert kan hier. Mocht het u niet bevallen dan kunt u zich direct uitschrijven via onze uitschrijf pagina. Uw email adres zal alleen worden gebruikt voor het verzenden van P2000 meldingen.

Voorbeelden van zoekopdrachten:
- Alle brandweer codes
- Alle politie codes voor de regio Hollands-Midden
- Alle codes van Rotterdam

'Oude' meldingen
Vanaf nu is het ook mogelijk om te zoeken in de meldingen die voorbij gekomen zijn. Op die manier kun je ook de meldingen zien die niet meer in de monitor staan.

Voorbeelden van zoekopdrachten:
- De laatste brandweer meldingen
- De laatste ambulance meldingen voor de regio Hollands-Midden
- Alle meldingen van Groningen


U kunt deze pagina het beste bekijken met FireFox.

Page parsed in 0.003 seconds.